19. Cipősdoboz akció

19. Cipősdoboz akció

? Átadtam a Baptista Szeretetszolgálat munkatársának azokat a cipősdoboz ajándékokat, amelyeket a NAK Fejér Megyei Szervezetének munkavállalói ajánlottak fel. A szervezők december 20-ig veszik át a felajánlásokat, sőt az adakozni vágyóknak lehetőségük van virtuális cipősdobozzal is szebbé tenné a rászoruló gyerekek ünnepét.

? Ha valaki idén is személyes ajándékkal szeretne meglepni egy nehéz sorsú kisgyermeket, annak idén sem kell mást tennie, mint keresnie egy cipősdobozt, majd megtölteni azt szép és hasznos dolgokkal, például játékokkal, írószerekkel, higiéniai eszközökkel, édességgel vagy könyvvel.

? Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, lehetőség szerint külön a tetejét és külön az alját, majd ragassza le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösse át zsineggel, végül a dobozra jól láthatóan írja fel, milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékát. Ezután keresse meg a legközelebbi cipősdoboz gyűjtőpontot, ahonnan majd önkéntesek juttatják el az ajándékokat a gyermekotthonok, a nagycsaládos szervezetek, a kórházak, a fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, az egyesületek, az alapítványok, és a családsegítő szervezetek részére.

2022.12.20.