„Hagyomány – Érték – Minőség” jegyében a Fejér megyében előállított kézműves termékek és minőségi alapanyagból készített élelmiszerek körében hirdet pályázatot a Fejér Megyei Önkormányzat, melyre 2020. december 31-ig várják a pályázatokat.
A pályázati felhívást ITT, a pályázati adatlapot ITT lehet letölteni!
A Fejér Megyei Önkormányzat „Fejér Termék” elismerés elnyerésére pályázatot hirdet. A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér megyében előállított élelmiszerekre és kézműves termékekre, mint helyi termékekre, továbbá a Fejér Termék Program három pillérének – hagyomány, érték, minőség – való megfelelés hangsúlyozása.
A pályázatok benyújtási (postai úton történő beérkezés) határideje: 2020. december 31.
Forrás: https://www.szekesfehervar.hu/fejer-termek-2021
2020.11.28.