Én már csatlakoztam, tegyen Ön is a természetért!

Tegyél Te is a természetért és csatlakozz ehhez akcióhoz!

Tegyen Ön is a természetért! Indul a Tavaszi nagytakarítás!

Ha a szabadban jár, vigyen magával egy zacskót, és hozza el, ami nem odavaló! Mutassa meg másoknak is, és töltsen fel róla képet az Instagramra és/vagy a Facebookra! Jelölje meg #aktívmagyarország és #tavaszinagytakarítás hashtagekkel, hogy barátai is kedvet kapjanak!

Legyen büszke, hogy Öntől is tisztább az erdő – és buzdítsa erre ismerőseit is!

Ha túl sok lenne a szemét…

Sajnos előfordulhat, hogy olyan mennyiségű hulladékkal találkozik a Tavaszi nagytakarítás során, amihez puszta lelkesedés és néhány szemeteszsák már kevés lesz. Sebaj, ekkor is segíthet! Használja a HulladékRadar alkalmazást és jelentse be az illegális szemétlerakatot!
Mi az a HulladékRadar?
A HulladékRadar egy ingyenesen használható mobil alkalmazás, melynek célja az illegális szemétlerakás terjedésének megakadályozása. Az alkalmazás biztosítja a lakosság számára az illegális hulladéklerakó helyek bejelentési lehetőségét mobil eszköz használatával.
Hogyan működik?
Egy rövid regisztrációt követően egyszerűen lehet bejelentéseket tenni, így az illegális hulladékot az illetékes hatóság gyorsabban és hatékonyabban tudja eltávolítani. Az alkalmazást ide, vagy a képre kattintva tudja letölteni.
2021.04.12.