Lezajlott a „Fejér Termék 2021” bírálat

Lezajlott a "Fejér termék 2021" bírálat

A Fejér Megyei Önkormányzat „Fejér Termék” Elismerés elnyerésére második alkalommal hirdetett pályázatot két kategóriában. A minősítés célja a figyelem felhívása a Fejér megyében előállított helyi élelmiszerekre és kézműves termékekre, valamint a „Hagyomány – Érték – Minőség”, a Fejér Termék Program három alappillérének való megfeleltetés.

A Fejér Megyei Önkormányzat „Fejér Termék” Elismerés 2021. elnyerésére két kategóriában: feldolgozott élelmiszer termék és kézműves ipari termék kategóriákban hirdetett pályázatot.

A március 31-ig, Fejér megye 15 településéről beérkezett 16 pályázatot június 21-én délelőtt a Fejér Termék Bizottság tagjai zárt ülésen bírálták a Megyeházán.

Az elismerést – a Fejér Megyei Önkormányzat nevében – a Fejér Termék Bizottság minden évben egyszer ítéli oda. Az elismerésben részesült pályázók az elismerést marketing munkájukban megjeleníthetik, felhasználhatják.

A Fejér Megyei Önkormányzat/Fejér Termék/Hírek és a Megyekorzó közösségi oldalán a következő napokban bemutatjuk a Fejér Termék 2021 pályázatait készítőikkel együtt, s természetesen az elérhetőségeiket is.

Tartsanak velünk a Fejér megyei termékek közötti kalandozásban!

Forrás: https://archiv.fejer.hu/elbiraltak-a-hagyomany-ertek-minoseg-jegyeben-a-fejer-termek-elismeres-2021-elnyeresere-beerkezett-palyazatokat-a-megyehazan

2021.06.28.